2010. szeptember 1., szerda

Katie Melua

Az egyik ismerősöm facebook-on üzenőfalra rakott egy dalt az énekesnőtől. Annyira tetszik ez a dala, hogy muszáj volt, megemlítenem:).


Amúgy fura, de nem tudom eldönteni, hogy tetszik-e vagy sem, számomra folyamatosan kontrasztokat teremt. Azt nem tagadom, hogy tehetséges, de néha nem esik jól a hangja, olyan mintha egyáltalán nem tudna énekelni, néha pont az ellenkezőjét gondolom róla.

A legújabb albumáról, a "The House"-ról eddig két dalhoz készült klip. "The Flood" (magyarul: áradás) videója nagyon tetszik. A színek, a mozgások, a ruhák ... az egész. Szerintem nagyon jól kitalálták.


A legfrissebb klip már kevésbé nyerte el a tetszésemet. Leginkább a páternoszter (a kabinos, fordulós lift:) ) tetszik benne, a legkevésbé maga a dal. A klipben viselt paróka/kalap, inkább a reneszánsz, barokk időkre, valamint az Alice Csodaországban című filmre emlékeztet (ha már itt tartunk, megjegyzem a Johnny Depp-esre gondolok, amit eddig még nem volt alkalmam megnézni, de a bemutatóját láttam).


Mindenesetre azt elmondhatom, hogy még egy darabig biztos nem fogok rájönni, hogy akkor most szeretem-e, vagy sem. Ha sikerült eldöntenem, majd megírom:) Addig is Katie Melua számomra megmarad az az énekes, akit kedvelek is, meg nem is. De ki tudja, talán egyszer hallok egy olyan dalt, amire azt mondom: "Ez az! Ezt kerestem!"

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése