2010. szeptember 10., péntek

James Morrison

Őszintén megvallva sokszor nem tudom hova tenni James Morrison-t. Sokszor annyira jól esik a "hangja", van benne valami különleges.

Ma az egyik volt osztálytársam kitette az üzenő falra a "You Give Me Something" videóklipjét, és gondoltam akkor már írok róla egy kicsit. A leginkább az utcai előadó érzés tetszik benne. Szerintem ez a klip így a jó. A dal, és a stílusa nem tetszik annyira...


Kis keresgélés után rájöttem, hogy készül hozzá egy másik klip is. Ez eltér az előzőtől, és nem tetszik annyira.


Egy nagyon kedvenc dalom van tőle, és az nem más, mint a "Broken Strings" Nelly Furtado-s változata. A dal még jobb lesz Nelly belépésével. Nagyon tetszik a duett, hiszen két eltérő stílusú, és hangterjedelmű előadó énekel, ráadásul simán, minden probléma nélkül áthidalják a kettejük közötti különbségeket. A klip maga is jól kitalált. A legjobbnak a tükrös jelenetet találom, illetve a gitár, váza, szoba szétrobbanása és a lángok, majd az egész újbóli összeállása részt. Valószínűleg egy darabokra tört szerelmes szívét akarja ábrázolni, aki elvesztette szerelmét, és rájön van még élet/esély (a szoba "meggyógyulása") - ez a motívum a dal címéből, hiszen a címe magyarul "Összetört húrok"-at jelent,  valamint a szövegéből is következhet.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése