2012. november 11., vasárnap

Carly Rae Jepsen

Szóval, az úgy volt, hogy....valamikor májusban véletlenül ráleltem Carly Rae Jepsen "Call Me Maybe" című dalára. Be kell, hogy valljam, hogy elsőre nem igazán tetszett, nem lettem rajongója neki (és elméletileg most sem vagyok), de azok után, hogy egész nyáron ezt a dalt nyomatták New Hampshire-ben kicsit a szívemhez is nőtt, és szálló igévé vált... Lányok, fiúknak nyugodtan mondhatjátok: "Here's my number, call me maybe"....aztán nézzétek meg milyen képet vágnak :D

Na rátérve az előadóra: elsőre egy slágeresnek tűnik, de ha figyelmesebben és türelmesebben végig hallgattjuk rájöhetünk, hogy van benne még kiaknázatlan tehetség. Nincs is rossz hangja, a dalai meg elég könnyen fejünkbe vésik magukat úgy, hogy a leglehetetlenebb időpontokban képes előlépni agyunkból, hogy dúdoljuk...

A "Call Me Maybe" eléggé idegesítő tud lenni, a folyamatosan ismétlődő, korábban is idézett mondat miatt, a klipje kicsit aranyos, vicces...stb (ki-ki döntse el neki milyen).

A nyáron valamikor debütált egy duett is, ami szinte rögtön meg is hazudtolta, hogy egy slágeres előadó legyen. Az Owl City-vel közös duett klipje sem lett rossz, sőt ezzel a dallal bebizonyítja, hogy duettezni is tud, bár nem túl sokat énekel benne (vagyis inkább csak a refrénben van szerepe, meg az oh-oh-oh-oh-kban :D )

 Aztán pár hete megjelent a "This Kiss" című dal klipje...nos, ez egy kicsit gyengébb és egyben erősebb is, mint a "Call Me Maybe"....miért? A klip nem rossz (néhol Avril "What the Hell"-je ugrik be), de a dal kicsit idegesítő, néhol mintha nem lenne egészen jó a hozzákapcsolt hangszín.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése