2010. szeptember 11., szombat

A zenélő család

Sokszor lehet hallani a hírekben, hogy egy-egy énekes gyereke, gyerekei a szülőkhöz hasonlóan mikrofont ragadnak és nagy sikereket érnek el. Will és Jada Pinkett Smith is büszke lehet, hiszen közös gyerekeik Jaden és Willow nemrégiben megpróbálkoztak az énekléssel.
Will Smith színész és énekes is, a Men In Black főcímdalát is ő énekli.

Jada Pinkett Smith férjéhez hasonlóan mind a színészi, mind az énekesi pályán képviselteti magát. Együttese a Wicked Wisdom, mely az utóbbi években inaktív, nem tudni mi lett velük/mi van velük. Nekem nem tetszik a stílusuk, erőltetettnek tartom.


Jaden Smith nemcsak énekel, de színészkedik is. Jelenleg a Karate kölyökben látható, és a főcímdalát a "Never Say Never"-t Jaden Justin Bieber-rel énekli. Annak ellenére, hogy nem vagyok Bieber rajongó el kell mondjam, nem végeztek rossz munkát.


Willow Smith testvéréhez hasonlóan a színészi pálya mellett az énekesin is elindult. Sokan az új Rihanna-ként emlegetik, és talán igazuk is van nekik, mert kettejük hangja elképesztően hasonlít.


A Smith család több előadóval a Nobel Béke-díj 2009-es koncertjén:

Mivel mindketten még a serdülőkor környékén állnak, ezért a hangjuk még változhat. Reméljük azért továbbra is lehetőségük lesz azt csinálni, amit szeretnének.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése