2010. augusztus 31., kedd

It's Raining Man!!!

Nem tehetek róla, erről az időjárásról az "It's Raining Man" jut eszembe. Talán a legviccesebb, hogy csak a cím jár a fejembe és úgy éreztem kötelező erről most, itt írnom.

A dal 1982-es, és az eredeti verzió a The Weather Girls nevű lány együtteshez köthető, akiknek sikerült 6 millió példányban eladniuk az albumukat a dalnak köszönhetően. Az eredeti tagok Martha Wash és Izora Armstead azóta már nem az együttes tagjai. Izora lányával Németországban újraalakította a bandát, melynek a mai napig tagja mindkét lánya Dynelle Rhodes és Ingrid Arthur, hiszen Izora 2004-ben meghalt.

Az eredeti verzió The Weather Girls-től:

Többek között megkeresték Barbara Streisand-ot, Cher-t, és Aretha Franklin-t, hogy énekelje el/fel, de őket nem igazán bűvölte el. Rosszul tették, mert a The Weather Girls nagy sikereket ért el azzal, hogy bevállalta, és szerintem még ma is kvázi egy himnusz félének mondható. Rengeteg film feldolgozta, és páran fel is dolgozták. A nagy kedvencem Geri Halliwell (ex-Spice Girl verziója). Nagyon jól megcsinálta, és a klipje se lett rossz.

Geri Halliwell feldolgozásában:

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése