2010. szeptember 22., szerda

September

Az elmúlt héten valami megmagyarázhatatlan okból rám jött a "Daughtry-t akarok hallgatni" inger. Azóta szinte folyamatosan van vagy egy albumnyi szám a lejátszó listámon.

Az együttes neve a frontember/énekes Chris Daughtry-ra utal. Ő először az American Idol-ban tűnt fel, majd kiesése után lemezszerződést írt alá. Tehetséges egy énekes, ráadásul van érzéke is hozzá. Több dalt is ő írt, és mit ne mondjak nem csalódtam eddig bennük.

Az egyik legfrissebb videóklipje a "September" című dalhoz készült. Első megnézésre a legjobban a fotók vetítése tetszett. A fények és a helyszín is jól eltalált. A klipről röviden annyit tudok mondani: hogy igényesen elkészített mestermű.


A dal címéről eszembe jut szinte rögtön a Greenday "Wake Me Up When September Comes" című dala. A sztorija egy kicsit más, de az a dal is tetszik.


Akkor most vissza a Daughtry-ra. A másik szám ami nagyon tetszik tőlük az a "Home". A szöveg nagyon tetszik, főként a refrén nyerte el a tetszésem ("I'm going home to the place where I belong", magyarul: "Hazamegyek a helyre ahova tartozom").


A toplistám másik dobogós helyezettje a "Tennesse Line". Tudom lassú szám, de valamiért megnyerte a tetszésemet. Az is lehet, hogy ez csak egy pillanatnyi állapot és nemsokára már nem is fogom úgy szeretni, mint most. De addig is, szerintem érdemes végig hallgatni, ugyanis Chris élőben is nagyon jól énekel, nemcsak az albumon szól jól.


 Az együttes sok jó száma közül nagy kedvenc még a "No Surprise" is. A klip fergetegesre sikeredett, eltalálták. A cselekményszám nagyon tetszik. Veszekedő pár, akik a végén ugyanazon a helyen kötnek ki...



Erősen ajánlom az együttes youtube csatornáját, ahol több felvételt is meg lehet nézni.




Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése