2010. augusztus 3., kedd

Breaking News: Justin Bieber Magyarországra látogat

Kedves Magyar Justin Bieber Rajongók!

Imáitok meghallgattattak, elbírálták őket, és rajongásotok tárgya  (vagyis személye) nemrég jelezte hivatalos twitter oldalán, hogy beiktatta kis hazánkat is zsúfolt kis programjába, és Magyarországra jön. Az üzenet nem igényelt nagyon sok kreatívitás egyszerűen annyit írt, hogy:
shoutout to my European fans...I will be seeing u soon UK, Germany, France, Italy, Hungary, Sweden, and the list goes on! EUROPE thank u!!
"európai rajongóimnak kiáltom...Látlak titeket hamarosan az Egyesült Királyságokban, Németo.-ban, Franciao.-ban, Olaszo.-ban, Magyaro.-ban, Svédo.-ban és a lista még folytatódik! EURÓPA köszi!!!"

Tehát tessék készülni zsepivel, egy pohár vízzel (amivel magatokhoz térítenek benneteket az aléltságból) és még ami kell. És készüljetek, mert ő is elérte a kort és önéletrajzi könyvet ír arról, hogyan lett nemzetközileg ismert popsztár a tinisztárból (???, még csak 16). A tervek szerint a könyv októberben jelenik meg, talán pont valamikor a magyarországi koncert környékén, amit talán el is hoz magával, hogy megtudják vásárolni a show előtt a lelkes kis rajongói.
Update: Filmet is terveznek forgatni az életéről...

Akik nem rajonganak érte (remélem többen vagyunk), azoknak ajánlanám a fülhallgatókat, füldugókat, a koncert nem látogatását (vagy épp látogatását, hogy kinevessenek mindenkit, aki elment), illetve a koncert nagy ívben történő kerülését. Én épp valami vígjátékot fogok nézni itthon:)

A nagyon bátraknak, illetve a rajongóknak egy köszönöm klip Justintól:
 


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése