2010. július 31., szombat

Miley Cyrus lázadó klippje

Miley Cyrus a tehetséges kategóriába tartózik.Véleményem szerint nagyon jó hangja van, és élőben is tud énekelni. A hangja nagyon tetszik, és be kell vallanom szoktam is hallgatni. Az utóbbi években elindult egy irányba, ami nem éppen a legjobb. Szeretné magát felnőttnek mutatni, de törekvéseit inkább egy gyerek lázadásának mondanám. Számomra nagyon úgy tűnik, hogy a Britney Spears-i utat járja. Ő is énekelt arról, hogy nem kell rá vigyázni (Overprotected), elkezdett alig takaró ruhákban járkálni, férjhez ment majd nem sokkal később már érvénytelenítést kért stb.
Miley eddig az első két dologban hasonlít. I can't be tamed, nem másról akar szólni, mint hogy ne akarják ők folyton kislánynak nézni. A klippben a ruhája alig takar valamit, és az élő előadások láttán is olyan érzésem támad, mintha épp a hálószobából szabadult volna és nem lett volna ideje felkapni valamit. Remélem ő zökkenőmentesebb utat jár majd be.

Mindezek ellenére szerintem nagyon jó lett mind a dal, mind a klipp. Tetszik a szárnyas ötlet, a színek, maga a képvilág és a ruhája is, hiszen a tollas vonalat képviseli (az az érzésem támad, mintha az is a tolla lenne). Ha jobban szemügyre vesszük a videót, akkor egy kis Lady Gaga-s vonalat is felfedezhetünk a kalitkás kalap láttán (a klipp eleje).

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése