2010. október 23., szombat

Disney sztárok

El kell ismerni a Disney Channel tud valamit. A sorozatai között találhatunk egész vicceseket, melyek felvidítják az embereket mikor nevetésre vágynak, sőt rájöttek van igény a zenés, illetve a sitcomos fiataloknak szóló sorozatokban, filmekben.

Nemrég észrevettem, hogy valahogy minden Disney sorozat szereplőnek/főszereplőnek van minimum egy albuma is, de legalább egy dala készül. Vajon miért teszik? Így akarják jobban eladni a sorozatokat, támogatni akarják a "tehetségeket", el akarják adni a "szereplőket"? Ha körbenézünk azért észrevehetjük, hogy tényleg vannak közöttük olyanok, akiknek jó a hangja, van tehetsége...

Miley Cyrus
Miley-t mindenképpen a Hannah Montana főszerepe tette híressé, de nem elhanyagolható, hogy nagyon jó a hangja. Engem egyszerűen elragadt.
A Disney csatorna kis keresgélés után talált rá, esélyt kapott és az eredmény tudjuk mi lett. Róla írtam már korábban itt és itt is.


Mitchell Musso
Miley szereplőtársa a Hannah Montana-ból. A srácnak van hangja, bár nem az ő tehetsége/élete van a film középpontjában. Igaz a negyedik évadban azért nem szerepel, sokat mert "turnézik",  de mást nem lehet hallani róla. Szerintem sok tehetség lakozik a srácban. Kíváncsian várom, milyen karriert fut be.



Jonas Brothers
Na jó. Ők azok akikről nem tudom eldönteni, hogy tetszik-e vagy sem a munkájuk...Hangulatfüggő. Bár nem vagyok Jonas rajongó a sorozatukat néha nézem. Vannak vicces pillanatok.



Selena Gomez
A Varázslók a Waverly Helyből című sorozat főszereplője. Tetszik a karaktere, néha napján megnézem a filmet. Láthattuk a Hannah Montana-ban is, mint Hannah riválisát Mikayla. Korábbi bejegyzésem során már írtam róla, ezt itt lehet elolvasni. De nem a filmben/filmekben nyújtott alakításáról szeretnék most írni, hanem arról, hogy a csatorna jól kiválasztotta, tehetséges kis lányka, a hangja sem rossz, folyamatosan fejlődik. Kíváncsian várom mi lesz vele mondjuk 10 év múlva.



Bridgit Mendler
A Sok szerencsét Charlie című sorozat szereplője. A dal főcímét is ő énekli, amit kicsit fülbemászónak gondolok. Még nem hallottam tőle sok dalt (maximum kettőt), ezért nem is firtatnám tovább az énekléshez való tehetségét, de annyit elárulhatok, hogy eddig a pozitív tartományban mozog a hangja...



Demi Lovato
Bevallom a Hannah Montana mellett a Sonny a sztárjelölt című sorozatot próbálom folyamatosan figyelemmel követni. Néha fetrengek a nevetéstől (igen, a történetszál nem igazán köt le...). Róla nyugodt szívvel elmondhatom, hogy van érzéke az énekléshez. Jól megy neki.



Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése