2010. július 14., szerda

Nickelback-This afternoon: A nyár dala?

Meg kell vallanom azért esett a választásom erre a dalra, mert csipem a bandát, ráadásul ma láttam a klippjét az egyik zenei adón (ami talán elkezd igazi zenéket játszani, és elfelejteni a bugyuta saját készítésű, nagyon igényes műsorokat). A This Afternoon, amolyan country féle, és egy reggelig tartó kis szórakozásról szól. A hozzá forgatott videóklip viccesre sikeredett. Nigel Dick rendezte, és jó munkát végzett.

Az egyik kedvenc jelenetem maga az eleje, amikor a bulit szervező alak osztja a feladatokat a haverjainak, mert meg akarja mutatni a világnak, mi is az a Rock 'n' Roll. Tomnak a 3 feladata, hogy szerezzen sört, sört és még több sört, míg Justinnak csajokat, nőket, dögös csajokat kell szereznie.
Ekkor begördül a kocsi, fura képet vág mindenki.
"- Mit hoztál? - kérdezi,
- Nickelback? A Nickelback-et hoztátok nekem?"
Hát igen, megkötözött banda tagokat vittek "elhallgattatva". Két nagydarab alak felbukkan, elráncigálják őket a teraszra és zenélni kezdenek. A meglepett képekből, bulit élvező alakok lettek/lesznek.
A másik favorit a tetőről a medencébe ugró alak. Irigylem, én is kipróbálnám. A forgatáson ügyeltek rá, hogy ne essen baja a srácnak, még a playback sem ment, és minden tekintet rászegeződött. Szerencsére nem történt semmi, és elsőre sikerült.
A harmadik kedvenc a rendőrnő, aki gyorsan megszabadul az egyenruhájától, és elvezeti a kamionsofőrt (aki sört szállított, de elrabolták, mert a pia kellett a bulizóknak).


Talán ezt mondhatjuk az első komolytalanabb klippnek, amiben a fiúk is aktívan részt vesznek. Tetszik a zene és a végeredmény is. Könnyű kis zene a nyárra, már csak egy kérdés, minek kell kinémítani azt a szót?-Pont attól olyan jó!

Személyes vélemény a szövegről: Landlord says I should buy a tent (A főbérlő azt mondja, hogy sátrat kéne vennem ) ->Hahó, ötletet ad, így akár több napos is lehet a buli! Este megy a banzáj, napközben meg szunya a sátorban, délután pedig lehet elölről kezdeni az egészet:P

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése