2011. április 1., péntek

Grey's Anatomy: Music Event

Tegnap adták le Amerikában a Grace klinika zenés epizódját, és elállt a szavam, mikor meghallottam Sara Ramirez-t (dr. Callie Torres), valamint Chandra Wilsont-t (dr. Miranda Bailey) és Chyler Leigh-t (dr. Lexie Grey) énekelni...A legjobban azt sajnáltam, hogy a filmben sokkal rövidebbek voltak a dalok, de a legtöbbet legalább jól hozzáillesztették az eseményszálhoz.

Az egész rész Callie köré épült, és volt egy kis hallucinációja (nevezzük hallucinációnak). A legtöbb dalt Callie énekelte és meglepően csodás hangja van. Az elején nem nyerte el annyira a tetszésemet, de ahogy többet énekelt egyenesen levett a lábamról. A "The Story" című dal nagyon jó lett, és rögtön az egyik kedvencemé vált!

"The Story" stúdió verziója:



"The Story" élő előadásban (Annyira szép, ahogy játszik a hangjával.) :



Dr. Bailey a szigorú külseje/viselkedése ellenére nagyon is érző lény. Ezt az utóbbi évadokban hangsúlyozzák leginkább a forgatókönyvírók és találtak neki egy olyan dalt, ami tökéletesen illik hozzá. Szerintem nagyon jó hangja van, és nagyon szépen felénekelte a "Wait" című dalt.



Lexie is kitett magáért a "Breathe" című dallal. Az ő dala tetszett a legjobban. Soha nem gondoltam volna, hogy neki is ennyire jó hangja van.



A végére egy nagyon szépre sikeredett dal, mely Callie és Lexie, illetve elméletileg a női szereplők közös "dala". Egyszerűen remek lett.

"Grace": Callie és Lexie

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése