2011. február 1., kedd

Premier: Avril Lavigne - What The Hell

Egy kicsit idiótának érzem magam, mivel tavaly óta vártam Avril új albumát, illetve új dalát és klipjét. Már fel is adtam, mikor is felhívták a figyelmem, hogy elkészült az új klip...tehát ezért jó, ha valakinek a haverja pont szóba hozza, mikor megjelenik a régen várt kisfilm.

Azt mindenképpen elmondhatom, hogy a "The Best Damn Thing" című album után ismét változott Avril. Nemcsak idősebb lett, nőiesebb, de el is vált, és valószínűleg az új albumon is találhatunk erre célzást. Az új albumon - mely a "Goodbye Lullaby" címet kapta - található nóták az ő szerzeményei, ezért is váratott magára annyit. Kíváncsian várom a "Goodbye Lullaby" többi dalát is. Az új album 2011. márciusában jelenik meg, de reméljük addig még kapunk egy kis ízelítőt belőle, és kijön még egy dal, vagy klip.
  
Az első klip a "What The Hell" című dalhoz készült, és én szórakoztatónak találom. Reggel elindul, vagyis inkább elmenekül otthonról, nyomában a pasijával, elköt egy taxit (közben biciklivel üldözik), ütközik vele, kosarazó kigyúrt emberek közé keveredik, ruhát próbál, és lelép - a barátjának kell fizetnie - majd egy klubban köt ki, ahol fellép. Az este végén pedig bedőlnek az ágyba. A klip, ha jobban odafigyelünk a szövegre, tükrözi azt, hiszen Avril arról énekel, hogy mostanáig (eddig életében) jó volt, most már akar egy kis rendetlenséget az életében...Vagyis randalírozni szeretne egy kicsit.


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése