2010. november 6., szombat

Megasztár 5 - Döbbenet

Soha nem voltam a "tehetségkutatók" híve, mert általános tendenciaként azt mondhatom el, hogy kicsiny hazánkban nem a tehetség számít, hanem az, kinek van "cukibb pofija", ki az aktuális tinibálvány...stb.

Pénteki döntőben két nagyon jó előadást hallhattunk. Az egyik Szíj Melinda éneke volt. Egyszerűen mikor meghallottam rögtön letettem a puzzle-t és csak őt figyeltem. Nagyon, de nagyon jót énekelt. Meg se tudtam szólalni, sőt, még most sem tudok mást mondani, minthogy zseniális volt. Nagy gratula neki, jó döntés volt eljuttatni eddig, és remélem bekerül a döntőbe.


A másik kedvenc péntekről Patai Anna volt. Az biztos, hogy a lány akkora tehetséggel van megáldva, amit még nem igen látott/halott az ország. Anna nagyon nagyot énekelt, és akinek nem tetszik annak nagy bajok vannak a hallásával. Ahogy a hangját tudja változtatni ilyen fiatalon hatalmas. Nekem eddig egyszer sikerült azóta sem...


És itt jön a döbbenet...Annát ejtették ki....de miért??? Nincs fületek??? Tolvai Renáta énekelni sem tud, mégis benn tartjátok, akinek meg hatalmas tehetsége van kiejtitek??? Egy angol kifejezéssel élve: "Shame on you" kedves rá szavazók! Ha a korával van problémátok szeretném jelezni, ma már van lehetőség arra, hogy valaki magántanulóként folytassa a tanulmányait, így a vetélkedő mellett is folytathatta volna tanulmányait. Illetve ebben az esetben erősen ajánlanám bombázni a csatornát, hogy emelje meg a korhatárt 18 éves korra, így később nem kell tehetségest kiejteni csak mert "túl fiatal".
A kedves műsorkészítőknek meg azt üzenem, hogy az a pár perc nem fair senkivel sem, ami az utolsó háromra való szavazásra van. Valamint, hogy mostantól kezdve egy nézővel kevesebbetek van, merthogy én többet nem nézem a műsort, max. a döntőt az is biztos. Keresek valami más szórakozást, úgyis nem sokára vizsgázom...És ne örüljön egyik csatorna sem, mert a konkurens műsor zsűrijétől a falra tudnék mászni, attól a mű kritikától, beszólástól, amit adásról, adásra lenyomnak. Majd csak azokat hallgatom végig, akikre az öcsém is azt mondja, hogy jó...

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése