2012. május 26., szombat

Heti Glee - It's All Coming Back To Me Now

Egyik kedvenc dalomat dolgozta fel a Glee gárdája a múltheti Nationals-es részben. Eredetileg Meatloaf 1986-os "Bat out of Hell II" albumára került volna, de helyette egy másik dal az "I'd Do Anything For Love (But I Won't Do That) került, és így Celine Dion énekelte és rakta fel az albumára később. A dolgok pikantériája, hogy Meatloaf 2006-ban ("Bat out of Hell III" albumára) mégis felénekelte duettként Marion Ravennel a dalt. A történelem leckéből ennyi elég és nézzük a dalt.

Az iskolai zenekarok nagy döntőjén a Glee csapata Rachel tolmácsolásában az "It's All Coming Back To Me Now"-t adta elő nagyon is hatásosan. Bár mintha az elején rontott volna egy kicsit, de ez mit sem befolyásolja azt a tényt, hogy nagyszerűen sikerült neki.



Őszintén megvallva szerintem duettként is nagyszerű lett volna, de tudom, kellett az a szóló....

Az eredeti verzió, vagyis az amit még annak idején Celine énekelt nem tetszik annyira, bár a klip nem lett annyira rossz. Bár lehet, hogy duettel még jobb lett volna, de be kell vallani nagyszerű munkát végzett ezzel a dallal.



 A végére szeretném megemlíteni a kedvenc verziómat, ami talán eddig is kiderül, hiszen emlegettem már a duett dolgot. Meatloaf és Marion Raven nagyszerűen, egyszerűen hátborzongatóan hangzik benne. Csodálatos, ahogy a két énekes hangja kiegészíti egymást a dalban. Ezek után elmondható, hogy megérte eddig várni!

 


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése