2011. május 21., szombat

Premier: Beyoncé - Run The World

A napokban jelent meg Beyoncé legújabb dalának a "Run The World"-nek a videoklipje. Talán kicsit rossz kedvem mondatja velem, de bárcsak még eltöltött volna pár napot a dal szövegével és a zenéjével...

Vajon hol is kezdjem? Az elején rögtön az az érzésem támadt, hogy ez egy Lady Gaga klip akar lenni, de aztán jön a felismerés, hogy nem, ez Beyoncé. A táncról, koreográfiáról ne is beszéljünk. Számomra, mintha a korábbi klipekben látott koreográfia köszönne vissza, ráadásul Beyoncé tánca, vagy nem tudom minek nevezem mozgása izomgörcsre, izomrángásra emlékeztet.

Az egyetlen egy dolog ami tetszett, az a 3 perc 40 másodperc környékén kezdődő csoportos tánc, és annak is az a része, hogy szinkronban mozognak. Az egész klip koreográfiája...én kirúgnám a koreográfust.



Nem tudom mi történt az énekesnővel, de a "Let's Move" kampányhoz készült "Move Your Body" is egyenesen egy katasztrófával ér fel. Igaz jó a kezdeményezés, hogy szeretnék elérni az amerikai fiatalok körében, hogy minél többet mozogjanak és táplálkozzanak egészségesen, és a klipnek is van néhány emészthető része, amit illethetünk a jó jelzővel, de amúgy ez a klip csak nevetésre ösztönzi őket és nem cselekvésre.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése